Bilinçaltı Telkinleri Ne Kadar Etkili?

Bilinçaltı Telkinleri Ne Kadar Etkili?

Bilinçaltı telkinlerinin etkisi kesindir.Eğer düzenli ve kurallara uygun bir şekilde kullanılırsa mutlaka fayda görülür.Bilinçaltı telkinlerinin etkinliği ile ilgili araştırmalar bilinçaltı telkin yöntemlerinin etkinlğini ispatlamıştır.

Geleceğin beyin teknolojisi olarak tanımlanan bilinçaltı telkinleri dünyada pek çok insan tarafından kullanılıyor.Kişisel gelişim uzmanları tarafından da kullanılıyor ve tavsiye ediliyor.Bir çok ünlü bu yöntemle kendisini geliştirmeye çalışıyor.Amerika'da cd marketlerde mutlaka bulunan ürünler arasında yer alıyor.Yöntem hipnoz kadar etkili üstelik herhangi bir çaba gerektirmiyor.

Bilinçaltı telkinlerinin hipnozla benzerlikleri nelerdir? Hipnozda da hipnoterapistin telkinleriyle belli bir gevşeme sağlanır ve beynin delta veya teta dalga boyuna yani derin transa ulaşması sağlanır.Hafif trans da ise beyin alfa dalga boyundadır.Derin trans seviyesinde yani delta ve teta dalga boylarında hipnozdaki insan kendisine verilen telkinleri hipnozdan sonra aynen uygular.

Delta dalga boyuna derin uykudayken ulaşırız.Ameliyatta narkoz verilen hastalar da delta dalga boyundadırlar.
Delta dalga boyunda telkinler bilinçaltımıza bilinç engeline takılmadan ulaşır.Telkin kasetlerinin altındaki binoral ses, telkinlerin etkili olabilmesi için sizi önce alfa,sonra teta ve daha sonra delta dalga boyuna ulaştıracak şekilde ayarlanmıştır.Tıpkı hipnozdaki bu dalga boyunda telkinleri almaya hazır hale gelirsiniz.

Beynin ses ve ışıkla yönlendirilmesi geleceğin teknolojisidir.İddia ediyoruz yakın bir gelecek de bu teknikleri kullanmayan kalmayacak.

Herkes hipnoz yaptırma imkânına ulaşamayabilir ama bilinçaltı telkinlerine ulaşmak çok kolay.

Bilinçaltı telkinlerini nasıl kullanmalıyım?

Bilinçaltı telkinlerini dinlemeye başladıktan bir kaç gün sonra etkisini görmeye başlarsınız.İstedğiniz sonuçları almak için en az 1 ay boyunca dinlemelisiniz.Daha sonra belirli periyotlarla dinlemeye devam etmelisiniz.Yapacağınız şey çok basit gece yatmadan önce mp3 veya cd çalarınıza yüklediğiniz telkinleri kulaklık vasıtasıyla dinleyeceksiniz.Telkinleri belli bir süre dinledikten sonra zaten uykuya dalacaksınız ve bilinç tamamen devreden çıkmış olacak böylece bilinçaltınız telkinlerle başbaşa kalacak.

Kayıtları uykudan önce dinlemeniz en iyi sonuçları almak için tavsiye edilir.Ama bunu yapmak istemiyorsanız başka zaman dilimlerinde de dinleyebilirsiniz.Ama dikkat gerektiren işleri yaparken veya araba sürerken dinlemeyin.
 
Bilinçaltı Cd lerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Bilinçaltı Cdleri tıklayabilirsiniz .

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık