Beyin Gücünü Geliştirmenin Yolları

Beyin Gücünü Geliştirmenin Yolları

 Beyninizin anladığı dilden yazma sanatıdır. Beynin her iki lobunuda birlikte kullanmayı öğretir. Bir resim bin kelimeye bedeldir sözünden hareketle konunun fotoğrafını çekmeyi öğretir ve unutmayı ortadan kaldırır. Işınsal düşünme ile beyindeki sağ ve sol lop arasında nasıl bir ilişki olduğunu öğretir. Düşünme tarzınızın beyninizdeki gelişmeleri nasıl etkilediğini ve okuduğunuz, gördüğünüz ve duyduğunuz bilgileri unutmamayı öğretir. Hafızanızdaki bilgilere nasıl kolayca ulaşacağınızı ve Öğrenme, hafıza ve beyin arasındaki ilginç ilişkiyi keşfederler. Hızlı, etkin, kolay, kalıcı ve aktif öğrenmenin tekniklerini öğretir.
Öğrenim hayatında başarı için, derslerden ve ders kitaplarından edinilen fikir, bilgi ve kavramların kalıcı bir şekilde öğrenilmesi ve hafızada tutulması büyük önem taşımaktadır. Öğrenciler, öğrendiklerinin birçoğunu kısa süre içersinde unutmaktadırlar. Öğrencilerin hafıza ve öğrenme becerilerini geliştirerek, tüm hayatları boyunca güçlü bir hafızaya sahip olmalarını sağlayacaktır. Hafıza Eğitimi sayesinde, öğrencinin işitsel, sayısal ve görsel belleği güçlenecek, derslerden, ders kitaplarından, testlerden edindiği bilgi ve kavramları kalıcı bir şekilde öğrenerek, ÖSS, SBS ve diğer tüm sınavlarda ve derslerde başarısını büyük oranda artıracaktır.
Çoğu kez hafıza olarak kaydedilen veriler hatırlanması zor karmaşık modeller oluşturmaktadır. Verilerin karmaşık olmasına sebep olan en önemli neden bilginin çoğu kez yazılar şeklinde bize sunulmasıdır. Sadece yazı olarak sunulan verileri beynin hazmetmesi oldukça zordur. Bu sebepten dolayı sadece yazı olarak verilen bilgilerin hatırlanması zordur.
Bu eğitimin amacı teorik bilgilerden ziyade uygulama ağırlıklı olup, katılımcılara bol uygulama yaptırarak, sistemi mutlaka öğretmektir. Bu eğitim sonunda isimleri ve yüzleri artık çok kolay ve eğlenceli bir şekilde öğrenecek ve unutmayacaksınız.

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık